UK Stationary Engine Forum

Go Back   UK Stationary Engine Forum > Main Engine Section > Engine-Specific Forum Sections > Lister A & B

Thread Tools Display Modes
Old 22-11-16, 06:55 PM   #81
Join Date: Oct 2014
Location: warwickshire
Posts: 68

is it working now ?
kevjankie is offline   Reply With Quote
Old 22-11-16, 07:06 PM   #82
Admin Team
Forum Supporter
martinpaff's Avatar
Join Date: Mar 2007
Location: Lincoln, UK
Posts: 11,486

Yep - works now; runs well.

Try this:

Type the bits with the square brackets; cut'n'paste the letters from your youtube address.

martinpaff is online now   Reply With Quote
Old 22-03-17, 02:05 PM   #83
Join Date: Oct 2014
Location: warwickshire
Posts: 68

Originally Posted by Rookesy View Post
I have a Lister A spec 29 with the Ser No 260690 which is only 14 away from Kevin's. David Edgington says the engine was supplied to F H Burgess of Lichfield on 14/02/1946 although the Ser No suggests it was made late 1945.
The strange thing is that when I was stripping the old paint off the body it had been painted blue and it looks to be the same shade as inside Kevin's hopper. Mine did not have blue paint inside or outside the hopper, just on the body. I put a posting on about it, here is the thread

Kevin, I would be interested to know if yours was also supplied to Burgess.
Hi mick, I have the info on the engine, I got in touch with Mrs Edgington an she very kindly sent me the details, it was supplied to J.W.GLOVER & SONS of stratford on avon on 12-2-1946 which is only 10 miles away.

kevjankie is offline   Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +1. The time now is 10:03 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.